styling advies

 

Sfeervolle aankleding van uw zaak

Als ondernemer vindt u het aankleden van uw bedrijfsruimtes een lastige aangelegenheid. Het onderwerp staat bovendien niet helemaal boven aan uw to-do lijstje en tegelijkertijd realiseert u zich dat smaakvolle decoratie een van de eerste zaken is die een klant of gast ziet bij binnenkomst. De aankleding van uw ontvangstruimte, receptie, vergaderruimte en zelfs het directiekantoor waar u mensen ontvangt, weerspiegelt uw oog voor detail; een niet onbelangrijke eigenschap in de ogen van uw klant of gast.

 

De oplossing:

Intakegesprek:
We bespreken met u welke ruimtes u wilt aankleden en in welke sfeer. Denk aan strak zakelijk, fleurig, seizoensgebonden, in de sfeer van feestdagen, met verse bloemen of andere mooie materialen.

Frequentie:
U bepaalt hoe vaak u de aankleding wilt laten vervangen of dat deze eenmalig geplaatst wordt. De seizoenen zijn hierbij vaak de leidraad, maar ook feestdagen zijn vaak aanleiding om andere kleuren en sferen in het bedrijf te brengen.

Kosten:
U geeft een indicatie van het budget dat u heeft voor het gewenste “pakket”.

Uitvoering:
Op vooraf afgesproken tijdstippen kleden wij de ruimte(s) aan. Bij het vervangen van bijvoorbeeld seizoensgebonden decoratie, ruimen wij de oude decoratie op zodat u er geen werk meer aan heeft.

 

Referentieprojecten:

  • Hotel Creusen, Epen
  • Bakkerij Vermeeren, Slenaken
  • Herberg Oud Holset, Holset
  • Schoonheidssalon New Feeling, Slenaken
  • Forellenkwekerij Pleijers, Beutenaeken
  • Fysiotherapiepraktijk, Mechelen