kookworkshops

Hoe leuk is het om samen een workshop te volgen bij Hof van Kosberg?

Kwaliteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Meestal wordt in overleg een menu gemaakt, precies op maat en naar de wensen van de klant. Het unieke concept van Hof van Kosberg is dat wij u ontvangen in ons landelijk en knus huis, bestaande uit diverse gezellige en sfeervolle ruimtes. Hof van Kosberg is de ideale plek om groepen mensen te ontvangen en samen met elkaar lekkere gerechten te bereiden waar je blij van wordt.

  • De meeste workshops duren ongeveer 4 uur.
  • De prijs is gebaseerd op 8 deelnemers, minder personen kan ook, maar dan wordt de prijs aangepast.
  • In de prijs is een amuse van het huis en koffie met iets lekkers inbegrepen.
  • Allergieën en wensen kunnen van tevoren aangegeven worden.
  • Menu’s worden in onderling overleg aan u voorgelegd.
  • De helft van het bedrag moet minimaal 1 week van te voren voldaan worden.
  • Op verzoek kunnen wij workshops op maat en op locatie verzorgen.

Een greep uit ons assortiment culinaire kookworkshops:

Lunchworkshop

We beginnen deze seizoensgebonden workshop met een zelfgemaakte soep, gevolgd door en heerlijke knapperige salade met huisgemaakte dressing. Afhankelijk van het seizoen worden de gerechten hierop afgestemd en gebruiken we ingrediënten van dat seizoen. We laten ons begeleiden door een lekker glaasje wijn. We sluiten de lunch af met een kopje koffie of thee met lekkernijen.

prijs  vanaf €34,50 p.p.

Lapas

Tijdens deze workshop maken we Limburgse tapas, diverse lekkere hapjes bereidt met produkten uit onze streek.

prijs  vanaf €49,50 p.p.

Tapas

Tijdens deze workshop maken we tapas, diverse lekkere hapjes uit alle windstreken en diverse werelddelen.

prijs vanaf €49,50 p.p.

Italiaans

Tijdens deze workshop maken we een Italiaans drie of vier gangen menu. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de keuze uit voor-hoofd-en nagerechten, dit in overleg.

Drie gangen menu  vanaf €49,50 p.p. vier gangen menu €55,00 p.p.

Vegetarische workshop

Vaak een ondergeschoven kindje in de keuken, maar vegetarisch koken is een uitdaging en vlees of vis wordt niet gemist, dat ervaar je tijdens deze workshop. We bespreken eerst het drie gangen menu en gaan dan aan de slag. Daarna lekker tafelen onder het genot van een glaasje wijn.

prijs vanaf €49,50 p.p. 

High Tea

Een High Tea is uitgebreider dan een afternoon tea en wordt meestal iets later in de middag genuttigd. De High Tea bestaat uit een aantal warme hapjes, diverse fingersandwiches, scones met clotted cream en jam van eigen bodem, muffins en diverse ander zoete lekkernijen.
Na het kokkerellen schuiven we aan en gaan we genieten aan een mooi gedekte tafel van deze lekkernijen. Daarbij drinken we een heerlijk glaasje prosecco. Daarna kan gekozen worden om verder te gaan met wijn of diverse soorten thee.

De kosten voor deze workshop bedraagt €34,50 p.p.  (met diverse soorten thee) en €39,50 p.p. (met de wijnvariant).

Kinderkookworkshops

Kookworkshops zijn ook heel leuk voor kinderen. De prijs voor kinderworkshops is afhankelijk van het aantal kinderen, maar bedraagt minimaal €29,50 per kind. Neem gerust contact met ons op en we zullen samen met u een geweldige kinderworkshop samenstellen.

Wij staan u graag te woord om uw wensen te bespreken